Sopimusvuori

 

15-paikkainen Hämeenpuiston yksikkö (entinen Sinine talo) tarjoaa palveluasumista tamperelaisille sekä ulkopaikkakuntalaisille, eri ikäisille mielenterveyspalveluiden käyttäjille. Yksikön uudet, remontoidut tilat sijaitsevat Tampereen ydinkeskustassa. Yksikköön kuuluu 11 yksiötä sekä 2 kaksiota. Kaikissa asunnoissa on omat keittiö - ja kylpyhuonetilat. Omien asuntojen lisäksi käytössä on yhteinen tila, jota voidaan käyttää ruokailuun ja yhteisen ajan viettämiseen. Tämän lisäksi yksiköllä on oma ryhmähuone, jossa järjestetään erilaisia ryhmätoimintoja.

Yksikössä palvelunkäyttäjä voi harjoitella yhteisön tukemana arjen askareita, omien asioiden hoitamista, vuorovaikutustaitoja, vuorokausirytmin ylläpitämistä, ryhmässä olemista ja kaupungilla liikkumista. 

Henkilökuntaan kuuluu kaksi sairaanhoitajaa ja neljä ohjaajaa. Henkilökunta on paikalla jokaisena päivänä klo 7-20. 

Pyrkimyksenä on luoda yhdessä toimien kannustava, vastuuta antava ja turvallinen ilmapiiri, josta on hyvä ponnistaa vähitellen kohti itsenäisempää elämää.

Liikumme paljon kodin ulkopuolella yhdessä ja erikseen: shoppailemassa, elokuvissa, ulkona syömässä, kirppareilla ja osallistumme erilaisiin tapahtumiin.

Yksikön osoite: 

Hämeenpuisto 21 A
33210 Tampere

puh. 010 526 6130

 

Sopimusvuori_Facebookissa