Sopimusvuori

 

15-paikkainen Hämeenpuiston yksikkö tarjoaa palveluasumista sekä tukiasumista tamperelaisille sekä ulkopaikkakuntalaisille, eri ikäisille mielenterveyspalveluiden käyttäjille. Yksikkö tarjoaa myös tuetun asumisen palveluita ulkopaikkakuntalaisille.

Yksikön uudet, remontoidut tilat sijaitsevat Tampereen ydinkeskustassa. Yksikköön kuuluu Sopimusvuoren hallinnoimana 11 yksiötä sekä 2 kaksiota. Kaikissa asunnoissa on omat keittiö - ja kylpyhuonetilat. Omien asuntojen lisäksi käytössä on yhteinen tila, jota voidaan käyttää ruokailuun, kokouksiin ja yhteisen ajan viettämiseen. Yksiköstä löytyy myös pyykkihuoltoon tarvittavat tilat, sauna, sekä oma ryhmähuone, jossa järjestetään erilaisia ryhmätoimintoja.

Asiakkaan siirtyessä palveluasumisesta tukiasumiseen, hänen ei tarvitse vaihtaa asuntoa, vaan henkilökunta ja henkilökuntamitoitus muuttuu palvelumuodon mukaiseksi.

Yksikössä palvelunkäyttäjä voi harjoitella yhteisön tukemana arjen askareita, omien asioiden hoitamista, vuorovaikutustaitoja, vuorokausirytmin ylläpitämistä, ryhmässä olemista ja kaupungilla liikkumista. 

Henkilökuntaan kuuluu kaksi sairaanhoitajaa ja neljä ohjaajaa. Henkilökunta on paikalla jokaisena päivänä klo 7-20. 

Pyrkimyksenä on luoda yhdessä toimien kannustava, vastuuta antava ja turvallinen ilmapiiri, josta on hyvä ponnistaa vähitellen kohti itsenäisempää elämää.

Liikumme paljon kodin ulkopuolella yhdessä ja erikseen: shoppailemassa, elokuvissa, ulkona syömässä, kirppareilla ja osallistumme erilaisiin tapahtumiin.

Yksikön osoite: 

Hämeenpuisto 21 A
33210 Tampere

puh. 010 526 6130

 

Sopimusvuori_Facebookissa