Sopimusvuori

 

Moreeni tarjoaa tehostettua asumispalvelua mielenterveys - ja päihdepalveluita käyttäville henkilöille.

Toiminnassamme on vahvasti läsnä yhdessä tekeminen sekä vertaistuki.

Palvelu on suunnattu jo pidempään palveluita käyttäneille, ulospäin suuntautuvia viriketoimintoja tarvitseville palvelunkäyttäjille. Päivän toimintoihin kukin voi osallistua vointinsa ja jaksamisensa mukaan.

Moreenissa työskentelee kaksi sairaanhoitajaa ja kolme lähihoitajaa. Yöhoitaja on yhteinen Katajan kanssa.

Toiminta yksikössä

Moreenissa on 10 asiakaspaikkaa. Huoneita on 8 yhden hengen huonetta sekä kaksi yksiötä samassa kerroksessa. Kaikissa huoneissa on omat wc- ja suihkutilat. Huoneissa on peruskalustus, jonka lisäksi huonetta voi kalustaa tilan riittäessä omilla sisustuksellisilla elementeillä.

Jokaisella asiakkaalla on yksilöllinen kuntoutussuunnitelma, jota tarkistetaan vähintään puolen vuoden välein, tarvittaessa myös useammin.

Yksilöllistä hyvinvointia edistämme harjoittelemalla päivittäin henkilökohtaiseen perushoitoon, lääkehoitoon, vuorokausirytmiin, asioiden hoitoon, harrastuksiin sekä vuorovaikutukseen liittyviä taitoja. 

Henkilökunta auttaa tarpeen mukaan ja tekee myös tarvittaessa yhdessä asiakkaan kanssa mm. kodinhoitoon ja ruuanlaittoon liittyvät työt. 

Kuntoutumisen edetessä ryhdytään yhdessä miettimään tavoitteita kohti itsenäisempää asumismuotoa.

Kiinnitämme erityistä huomiota arjen vakauteen ja turvallisuuteen selkeän, päivää rytmittävän struktuurin avulla. Panostamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin monenlaisten ryhmien ja virkistystoimintojen avulla.  

Koulukatu 13 E (2krs.), 33200 Tampere 

010 526 6102

moreeni(at)sopimusvuori.fi

Sopimusvuori_Facebookissa