Sopimusvuori

 

Näsinkulman Klubitalo toteuttaa kansainvälistä klubitalomallia. Toiminnan tarkoituksena on tarjota osatyökykyisille henkilöille mahdollisuus työhön, opiskeluun ja aktiivisempaan elämään yhteiskunnassa.

Klubitalotoiminta koostuu toiminnallisesta / aktiivisesta päivästä, erilaisista työ- ja koulutusmahdollisuuksista sekä vapaa-ajan toiminnasta. Toimintaan osallistuminen on maksutonta. Jäsenillä on mahdollisuus käydä Klubitalolla valitseminaan päivinä omien tarpeidensa ja voimavarojensa mukaan.

Klubitalotoiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja jäsenet sekä henkilökunta ovat keskenään tasa-arvoisia. Klubitalo ei toimi ilman aktiivisia jäseniä.

Järjestämme infotilaisuuden jäsentutustujille joka toinen perjantai, parittomina viikkoina, klo 11 alkaen. Voit sopia tarvittaessa myös jonkin muun tutustumisajankohdan. Tervetuloa tutustumaan!

 Mieleni minun tekevi – Mielenterveyskuntoutujien Klubitalot 20 vuotta Suomessa

kansi nettiin

Mieleni minun tekevi – Mielenterveyskuntoutujien Klubitalot 20 vuotta Suomessa
-kirja julkaistiin 11.05.2016!

Kirjassa esitellään 20-vuotista klubitalotoimintaa Suomessa käyttäjäkokemusten, heidän omaistensa ja muiden sidosryhmien näkökulmasta sekä lukuisten arviointitutkimusten valossa. Yhteisöllisen kuntoutumisen Klubitalot toimivat mielen sairauksista toipuvien henkilöiden tukena kohti omatoimista elämänhallintaa ja itsenäistä elämää. 

290-sivuisessa kirjassa esitetään myös millaista mielenterveyspolitiikkaa Suomessa tulisi kehittää kansainvälisiin mielenterveysalan suosituksiin perustuen. Kirjassa luodataan myös psykososiaalisen kuntoutumisen ja klubitalotoiminnan tulevaisuuden näköaloja mielenterveyskuntoutujien osallisuuden edistämiseksi yhteiskunnassa. Mieleni minun tekevi soveltuu oppikirjaksi sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa.

Kirjan on toimittanut mielenterveys- ja sosiaalipolitiikan asiantuntija Esko Hänninen.

Kirjan tilaukset:

Kirjaa voi tilata sähköpostitse osoitteesta: klubitalokirjatilaukset(at)gmail.com

Kirjan hinta on 13,00 euroa, johon lisätään postitus- ja pakkauskulut. Kirjan postitus- ja pakkauskulut määräytyvät seuraavasti:

1 kirja 8,40 €
2 kirjaa 10,10 €
3-4 kirjaa 12,80 €

Sopimusvuori