Sopimusvuori

 

 Sopimusvuoren perehtyö toimii tällä hetkellä Meri-Lapin alueella.

Perhetyö on sosiaalihuoltolain mukaista palvelua, mikä ei vaadi lastensuojelun asiakkuutta. Lastensuojelun asiakkaana oleva lapsi ja hänen perheensä ovat kuitenkin oikeutettuja saamaan sosiaalihuoltolain mukaista perhetyötä tai lastensuojelulain mukaista tehostettua perhetyötä.

Perhetyön avulla tuetaan ja vahvistetaan perheen jo olemassa olevia voimavaroja, kuullaan asiakasta ja heidän tarvettaan, huoliaan, iloja, kaikkia arkisia asioita.

Tarjoamme moniammatillista ja tehokasta kotiin vietävää tukea, apua, ohjausta ja menetelmiä. Työryhmällä on koulutus sosiaali- ja terveysalalta, pitkä työkokemus ja vahva osaaminen. Tapaamiset suunnitellaan joustavasti arkisin ma-pe aikavälillä 7-22 sekä tarvittaessa viikonloppuisin aikavälillä 10-16.

Palvelumme on tarkoitettu kaikenikäisille. Palvelun käyttäjänä voi olla lapsi, nuori, aikuinen, ikäihminen, maahaanmuuttaja ja koko perhe. Palvelumalli sopii toteutettavaksi myös jälkihuoltopalveluna.

Palvelu voi olla kestoltaan 3kk, 6kk, 9kk tai 12kk. Asiakkaan kanssa tehdyn yksilöllisen tarpeen kartoituksen jälkeen luomme määräaikaisen ja tavoitteellisen yhteistyön ja palvelusuunnitelman asiakkaan kanssa. Yhteistyön onnistumiseksi asiakkaalta edellytetään sitoutumista yhdessä määriteltyihin tavoitteisiin.

Palvelumme käyttäjäksi pääset sosiaalitoimen tai muun hoitavan tahon kautta. Palveluamme on mahdollista saada myös omakustanteisesti.

Tomipisteemme sijaitsee Tornion keskustassa.

pdfPohjoinen perhetyö

Yhteystiedot:

Hallituskatu 3 B 23, 95400 Tornio

Johtaja
Katariina Ruuth, 010 526 6180 katariina.ruuth(at)sopimusvuori.fi

Perhetyöntekijä
Ella Vähänikkilä, 010 526 6040 ella.vahanikkila(at)sopimusvuori.fi

Eeva-Marja Hentilä, äitiyslomalla

 

Sopimusvuori_Facebookissa